Tërmeti, era e fortë, bora, shiu janë pjesë të natyrës. Është normale që dikush të trembet nga këto fenomene duke qenë që shpesherë shkaktohen prapritmas, edhe unë trembem. P.sh Imagjino si do ndiheshim sikur papritmas një tollombace e madhe dhe e kuqe të pëllciste.
E rëndësishme është të jemi sëbashku, t’i njohim fenomenet natyrore dhe ti përballojmë me qetësi.