Blog

LAJMET E FUNDIT

 

Këtu mund të gjeni informacione, kuriozitete, artikuj në lidhje me disa tema në lidhje me mirëqenien tonë dhe njerëzimin në përgjithësi

4 Janar Dita Botërore e Kancerit

4 Janar Dita Botërore e Kancerit

Sëmundja e Kancerit shpesh shkakton depresion dhe nivel të lartë ankthi, cilësia e jetës ndryshon nëmënyrë drastike, si rezultat pacienti ka vështirësi në marrëdhëniet sociale, familjare, shoqërore dhe mëgjerë. Mbajtja e mendimeve tuaja të përqendruara në luftën...

Paisjet teknologjike dhe procesi i të nxënit

Paisjet teknologjike dhe procesi i të nxënit

Me avancimin e teknologjisë është rritur edhe kërkesa e të rinjve për ti poseduar ato. Teknologjia informative ka një ndikim të shumëanshëm në mësimdhënie dhe mësimnxënie, ku shtohen pohimet për ndryshime rrënjësore të procesit mësimor, raportit me nxënësit,...

Parandalimi i vetëvrasjeve: PRIT

Parandalimi i vetëvrasjeve: PRIT

Çdo vit data 10 tetor shënon Ditën Botërore të Shëndetit Mendor. Qëllimi i kësaj dite është që të rrisë ndërgjegjësimin për problemet e shëndetit mendor. Këtë vit, një rëndësi e veçantë i jepet parandalimit të vetëvrasjeve. Parandalimi është diçka me të cilën mund të...